• pagi Inggris

Kursus Inggris pagi sing dirancang kanggo nambah skills komunikasi mahasiswa lan menehi wong komunikasi skills padha perlu. Apa kanggo lelungan, akademik utawa bisnis mesthi vacation bakal bantuan mahasiswa berkembang skills dhasar padha kepéngin. Kita ngebaki kanggo macem-macem kelompok umur lan kabutuhan individu utawa klompok. Pawulangan kalebu testing maju lan taksiran ing macem-macem format. Saben mahasiswa bakal nampa certificate saka completion kanggo mèngeti kasel sing. Pawulangan bakal kalebu macem-macem modul instruksional kang kalebu ngrungokake, ngandika, maca, lan nulis. Kita migunakaké karya grup, film, proyèk, karo audio lan video kanggo pangiriman Kursus inovatif lan makarya. Aktivitas online, majalah, game lan proyèk cilik sing uga klebu ing kurikulum.

 

• Academic Inggris

Gedung Akademik Inggris penting kanggo sukses ing lingkungan akademis lan bisnis. Kita kudu ngerti sing Conversational (informal) skills Inggris ora cukup kanggo kasil ing test standarisasi lan perguruan tinggi. Ing sistem Universitas Amerika skill paling penting dibutuhake, pikiran kritis. Skills pikiran kritis ing perguruan tinggi asring nemtokake sukses mahasiswa ing Inggris lan wilayah akademisi liyane. Kanggo mulang Academic Inggris nganti loro mahasiswa tradisional lan non-tradisional kita rencana lan ngleksanakake liyane budoyo instruction cocog lan nggunakake liyane budoyo bahan cocog. Kabeh adil kanggo mulang siswa carane kanggo navigasi sastra lan isi liya sing padha ora duwe dhasar kawruh kuwat. Kanggo mbangun skills pikiran kritis kanggo siswa kanggo ngenali lan nggunakake Sastranegara kanggo tokoh metu apa padha ora ngerti lan ngleksanakake Sastranegara kanggo njelasno tenan topik kasil navigasi karya akademis.

Nalika kita mikir kapindho Language Murit ora mung sing kita mikir Inggris minangka Basa Murit kapindho kita uga ngomong bab SEL. SEL kang murit Inggris kang vernacular utami ora American English standar. Iki kelompok kalebu nanging ora winates kanggo Afrika Amerika, Hispanik utawa Latino Amerika, Hawaiian Amerika, lan asal Amerika. Kangge lan klompok Kamar American English asring ora liya sing utami komunikasi. Mesthi ana seng lan akeh mahasiswa saka kelompok iki nggunakake lan master Kamar American English, loro kanggo tujuan Conversational (informal) lan Academic. Riset ndhukung posisi kita lan validates perlu kanggo sumber daya lan tambahan support kanggo Bridge longkangan antarane basa utami utawa liya komunikasi dening kelompok iki lan Standard American English. Kasunyatan Kamar American English digunakake kanggo tujuan Academic, Bisnis lan Testing.

 

• Tutoring Academic Inggris Individu

Cumawis lan diowahi kanggo nyukupi kabutuhan klien kita individu

 

International Student Program Atlet

• pagi Inggris lan Amérika Bal-balan

Kursus Inggris pagi sing dirancang kanggo nambah skills komunikasi mahasiswa lan menehi wong komunikasi skills padha perlu. Apa kanggo lelungan, akademik utawa bisnis mesthi vacation bakal bantuan mahasiswa berkembang skills dhasar padha kepéngin. Kita ngebaki kanggo macem-macem kelompok umur lan kabutuhan individu utawa klompok. Pawulangan kalebu testing maju lan taksiran ing macem-macem format. Saben mahasiswa bakal nampa certificate saka completion kanggo mèngeti kasel sing. Pawulangan bakal kalebu macem-macem modul instruksional kang kalebu ngrungokake, ngandika, maca, lan nulis. Kita migunakaké karya grup, film, proyèk, karo audio lan video kanggo pangiriman Kursus inovatif lan makarya. Aktivitas online, majalah, game lan proyèk cilik sing uga klebu ing kurikulum.

Bal-balan Skills Camp - intensif program siji minggu kita ana ing panas saka 2016. Program bakal kalebu 3 jam instruction Inggris ing kelas. Telu jam saben dina ing instruction bal-balan lapangan lan kompetisi. Kang bakal nyiapake sampeyan kanggo muter sabanjuré tingkat bal-balan dadi collegiate, internasional profesional utawa NFL. Program iki bakal ana ing loro Atlanta, Georgia lan ing Los Angeles California Ing siji mau minggu mangsa panas saka 2016. Ing instruktur bakal dadi guru ESL profesional lan pelatih bal-balan bakal Pelatih Amérika nyata, mantan pemain profesional lan collegiate.

 

Kanggo Program Atlet International Student kita wis partnered karo:

Sports Scholarships USA ( Los Angeles, CA) sportsscholarshipsusa.com

eSportsInstruction.com ( Los Angeles,CA) eSportsInstruction.com

Atlanta Prep Academy (Atlanta, GA)

Muscles in Motion Systems ( Detroit, MI) musclesinmotionssystems.com

Total Student Athlete ( Michigan) totalstudentathlete.com

Sports Training Los Angeles ( LA) sportstraininglosangeles.com

Linemen Only ( Detroit, MI) Linemenonly.com

Other partners to be announced.

Copyright GRANT LANGUAGE ACADEMY 2018, 2017, 2016, 2015

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus
  • w-youtube
Cherished Memories Plus Logo j.jpg